Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in /customers/b/1/3/kso-lemmensinstituut.be/httpd.www/sites/all/modules/contrib/views/includes/view.inc on line 2421 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in /customers/b/1/3/kso-lemmensinstituut.be/httpd.www/sites/all/modules/contrib/views/includes/handlers.inc on line 733 Verder studeren | Lemmensinstituut

Verder studeren

Er zit muziek in de toekomst

Je hebt je diploma kunsthumaniora, en wat nu? Je bent alvast zeer goed artistiek geschoold om het hoger kunstonderwijs aan te vatten. Dat kan aan de hogere afdelingen van het Lemmensinstituut of aan een andere hogeschool.

 

Je kan naar elke vorm van hoger onderwijs

Muziek of woord zal altijd een belangrijke rol in je leven spelen, maar je verkiest wel een niet-artistieke bachelor- of masteropleiding. Ook dat kan. Omdat je een brede waaier van algemene vakken zoals in een klassieke humaniora hebt gevolgd.

 

Alumni-werking: met de A van actie!

Vanaf volgend schooljaar zetten we meer in op een sterke alumniwerking. Afgestudeerden van onze kunsthumaniora willen we een vivant forum aanbieden om ervaringen, belevenissen, info, weetjes enzovoort ... te sharen. Wordt vervolgd. 

“Ik had serieuze twijfels of ik me niet verder moest specialiseren in het pianospel, en meer specifiek nog, de klavecimbel. Ik zou het aan het hoger Lemmensinstituut gedaan hebben, omwille van de zeer professionele doorstroming en de reputatie van het hoger instituut an sich. Toch heb ik gekozen voor een master in Sociologie. M’n eerste bachelor zit er bijna op en het loopt eigenlijk allemaal naar wens.”  

Marnix, 20 jaar, afgestudeerd