Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in /customers/b/1/3/kso-lemmensinstituut.be/httpd.www/sites/all/modules/contrib/views/includes/view.inc on line 2421 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in /customers/b/1/3/kso-lemmensinstituut.be/httpd.www/sites/all/modules/contrib/views/includes/handlers.inc on line 733 Legal | Lemmensinstituut

Legal

Deze website is eigendom van het Lemmensinstituut vzw .

 

De volledige inhoud van deze website en het eigendom van het Lemmensinstituut worden beschermd door het auteursrecht. Alle gegevens op deze website hebben uitsluitend informatieve of educatieve doeleinden. Het Lemmensinstituut levert uiterste inspanningen om de gegevens op deze website zo zorgvuldig en volledig mogelijk op te stellen, op basis van de huidige stand van kennis.

 

Door de snelle evolutie van de wetgeving en onze (onderwijs)omgeving, blijft het mogelijk dat de informatie niet altijd 100% accuraat is. Het Lemmensinstituut kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor schade, inclusief directe of incidentele schade, die voortvloeit uit het betreden of gebruiken van deze website, uit de onmogelijkheid om de website te gebruiken of voor fouten of weglatingen in de inhoud op deze website.

 

In deze website zijn ook een aantal links opgenomen naar externe websites: het Lemmensinstituut kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van externe websites waarnaar verwezen wordt.