Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in /customers/b/1/3/kso-lemmensinstituut.be/httpd.www/sites/all/modules/contrib/views/includes/view.inc on line 2421 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in /customers/b/1/3/kso-lemmensinstituut.be/httpd.www/sites/all/modules/contrib/views/includes/handlers.inc on line 733 Kunsthumaniora | Lemmensinstituut

Kunsthumaniora

Van kleins af was je al bezig met muziek of woorden ...

Niet zomaar een gewone school, maar een buitengewone. Dat is de kunsthumaniora van het Lemmensinstituut waar we jou als leerling én als persoon begeleiden in het ontplooien van al je artistieke talenten.

 

Je talenten laten groeien, ook dat is (een) kunst

Jij bent dan ook geen gewone leerling, maar iemand met een eigen persoonlijkheid en karakter, die openstaat voor invloeden, voor discipline, voor positieve kritiek. Je wil het podium bereiken omdat je er de talenten voor hebt, en dat vergt moed en doorzetting.

 

Waar vrijheid en discipline hand in hand spelen

We zijn behoorlijk veeleisend maar zorgen tegelijk voor een veilige en creatieve omkadering, met leerkrachten die samen met jou ‘werken’ naar de dag waarop je je eerste applaus in ontvangst mag nemen. 

“Ik was gretig om nieuwe dingen te leren, superimpulsief ook, maar ik wist ook dat ik in mijn enthousiasme wat getemperd moest worden, dat ik coaching met een vrij strakke hand nodig had, zonder het gevoel te hebben dat ik streng aan het lijntje werd gehouden.” 

Kris, afgestudeerd in 6 muziek